Promoot uw business en vind nieuwe klanten

Meer informatie over adverteren

Examenkandidaten in Nederland

Per jaar doen rond de 200.000 middelbarescholieren eindexamens. Een groep jongeren die op het punt staan om een grote keuze te maken over hun toekomst! Zo kiezen zij in deze periode welke vervolg opleiding ze willen volgen en moeten ze preseteren voor de laatste cijfers waarmee ze de middebare school mee gaan afsluiten.

Van deze groep jongeren gebruikt 88% online tools om zich beter voor te bereiden op de eindexamens. Hieronder ook de Eindexamen App! Jaarlijks helpen wij duizenden leerlingen met het plannen voor hun eindexamens.

Wij maken het mogelijk voor bedrijven om direct te kunnen adverteren tegenover deze groep jongeren!

Bereik de juiste mensen

Wij kunnen uw bedrijf onder de aandacht brengen binnen uw doelgroep.

Met onze krachtige targeting mogelijkheden bereikt u de mensen die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

Of het nu gaat om een hele specifieke niche of een hele breede doelgroep: met onze verscheidenheid aan targetingopties komen uw advertenties bij de juiste leerlingen terecht.

De leerlingen kunnen gefilterd worden op niveau, regio, school, geslacht, vakkenpakket of meerdere filters tegelijk. hierdoor kunnen we uw doelgroep goed in kaart brengen en samen een goede campagne ontwikkelen.

Advertenties op maat.

Samen met u kijken we naar doel van uw advertentie, en creëren we een campagne rondom uw bedrijf. Hierin staat uw huisstijl centraal. U heeft zelf de regie hoelang de campange duurt en hoeveel mensen u wilt bereiken.

Door het gezamelijk kijken naar welke niche u wilt bereiken, is het meteen duidelijk hoeveel mensen u mogelijk kan benaderen en hoeveel dit u zou kosten.

De campagne restultaat is gemakkelijk inzichtbaar, zo heeft u het aantal impressies en clicktroughs die uw advertensie genereren altijd bij de hand.

Klaar om te adverteren in de Eindexamen App?

Neem contact met ons op!